Redovisning
Vi kan ta hand om all er redovisning eller ge extra stöd inom vissa delar där så önskas.
Löpande Bokföring
Vi erbjuder skräddarsydda tjänster där ni själva väljer hur omfattande vårt uppdrag kommer att vara. Vi hjälper er hitta enkla och kostnadseffektiva rutiner för de behov ni har.
Vi arbetar både på vårt kontor och ute hos kund där så erfodras.
Deklarationer
Vi upprättar månadsvis skettedeklarationer, kvartalsvis redovisning av moms där så behövs rutinmäggigt i samband med löpande bokföring.
Vi hjälper givetvis till med era inkomstdeklarationer också men tänk på att ta kontakt med oss i god tid för att hålla nere kostnaderna.
Bokslut och årsredovisning
Vi gör bokslut och årsredovisning för dig som har ditt aktiebolag hos oss. Vill du själv sköta grundbokföringen men vill ha hjälp med bokslut och årsredovisning så tar vi hand om det
Fakturering
Jobbar du så mycket att du inte hinner sköta faktureringen, det är en dålig affärsidé.
Men om du låter oss sköta faktureringen så kan du fortsatta arbeta men ändå få in pengar till företaget.
Lönehantering
Låt oss sköta lönerna då det är mycket regler att förhålla sig till i samband med sjukdom, semester eller föräldraledighet. Det är oftast mer kostnadseffektivt att låta ett proffs sköta lönehanteringen då det kan vara svårt att hålla egen personal uppdaterad för en så liten uppgift under månaden.
Vi ser även till att all information är konfidentiell vilket garanterar att löneiformationen inte sprids på företaget.
Strukturering av arbetsrutiner
Vi hjälper er att få en så effektiv och ekonomisk hantering av all adimistration på företaget. Såväl bokföring, löner, fakturering samt resultatuppföljning. Ni kanske bara behöver hjälp med en liten del men vilken del är det bäst att ta hjälp med och hur kan vi sammarbeta på bästa sätt för att spara tid och pengar åt er.
Ta kontakt med oss och låt oss hjälpa er att bli mer kostnadseffektiva.